Zahájení provozu centra

23. května 2018 jsme v liberecké iQlandii zahájili pravidelná setkávání zájemců o digitální technologie ve vzdělávání. Od září 2018 by tato setkání měla přejít v pilotní projekt, kde budeme moci ověřit, jaký je o tyto aktivity zájem a kde, jak věříme, se především učitelé budou moci pravidelně setkávat a navzájem inspirovat.

Na prvním setkání jsme přivítali vzácné hosty z řad našich podporovatelů a velkým příslibem byl fakt, že se účastnila i řada pedagogů z různých typů škol Libereckého kraje.

Náš nově založený blog by měl sloužit k informování zúčastněných i veřejnosti o tom, jak naše centrum pracuje, jaký je jeho další program a nabízet materiály ze setkání.

Děkujeme Nadaci České spořitelny, Nadaci Jablotron, LEGO Education, Inventi a iQlandii za podporu.

Hlavní web Elixíru najdete zde: www.elixirdoskol.cz

Skupinová diskuze o podobě center

Pro úplný náhled do situace vám ještě nabízíme ohlédnutí za naší skupinovou diskuzí o podobě center digitálního vzdělávání. Vytvořili jsme z ní Souhrnnou zprávu, kterou si pod uvedeným odkazem můžete přečíst.
Budeme samozřejmě rádi, pokud byste se ke zprávě chtěli nějak vyjádřit. Využít můžete náš e-mail:
elixirict (zavinac) gmail (tecka) com

Skupina Učíme informatiku

Pokud využíváte Facebook alespoň k získávání novinek ze svého oboru / koníčku, potom využijte naši pozvánku do skupiny Učíme informatiku. Najdete zde např. např. informace k čerpání peněz ze šablon na vybavení IT technologiemi, slevy na Ozoboty, pozvánky na akce apod.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Seznámení s ozoboty

Ohlédnutí za prvním setkáním – dotazník

Setkání v září 2018